top of page

Těhotenské focení na které nezapomenu...

Těhotenské focení s Kájou jsme několikrát posouvaly (venku X dnů fučel mega vítr a nechtělo se mu domů). Když fotíte v zimě a ještě do toho fučí, není to úplně ideální kombinace :)

Obě jsme se shodly na dateline s ohledem termínu porodu...takže v poslední den našeho DL jsme prostě vyrazily. Focení jsme si už předem domluvily, na mou oblíbenou lokaci v Divoké Šárce.

Ani jedna jsme však netušily, za jakých podmínek půjdeme zvěčnit jeden z těch úžasných milníků života většiny žen. Bohužel, den focení byl také dnem, kdy ráno začala válka na Ukrajině.

Obě jsme na focení přijely se staženým srdcem a hlavou plnou otázek. Možná právě proto, možná protože skály a syrovost místa, oblačné nebe a vítr, proměnily "obyčejné" těhotenského focení na focení, na které jen tak nezapomenu. Obavy X naděje, nenávist X láska, smrt X zrození...to vše se před samotných focením vznášelo kolem mne a při prvním cvaknutí závěrky se proměnilo v čistou touhu zaznamenat lásku, která pohne i tím nejtvrdším kamenem. Když si nyní fotky procházím, cítím tam tu SÍLU žen měnit svět k lepšímu. Dávat život a lásku. Děkuji Kájo...


bottom of page