top of page

Párové focení v rozkvetlé Praze...

Párové focení mám moc ráda. Asi není pochyb, že je o řád klidnější než to rodinné focení ;). Ale hlavně, jsem neléčitelný romantik a prostě věřím na sílu lásky. A ráda ji šmíruju, ať schovaná za knížku v kavárně nebo přes hledáček foťáku.

Každopádně proč to píšu...abych tady párové fotky nebo třeba focení zásnubní krapet víc ukázala.


Takže... proč si párové focení dopřát?


Ano, mnozí si řeknou, že selfie mobilem stačí.

Noooo...fakt vám přijde, že pořád dokola, dvě tulící se hlavy, vám za pár let připomenou jací jste byli? Že popíší vaše emoce, prožitky, vaši lásku?


Ani náhodou nejde o období zamilovanosti, tam možná těch pár tuli hlav stačí. Jde naopak o dobu, kdy už máte za sebou pár společných pádů, explozí a smiřování. Kdy věříte, že máte vedle sebe tu svou druhou "půlku" na ...až dokud vás smrt nerozdělí. Kdy doba necháte potomky, psy a rybičky a jdete na rande (OK - rande tak trochu jinak).


Jsem si jistá, že si při našem focení užijete nevšedně strávený společný čas, rozšíříte své společné zážitky, a nad fotkami budete (věřím, že dřív než v důchodu) společně vzpomínat jak prima to všechno bylo :)


P.S. A víte, že se dá nafotit i žádost o ruku. Stačí, když se mi žádající ozve předem, pak domluvíme detaily a jdeme fotit, jakože klasické párové focení ;)





bottom of page